www.castigainstilitalian.ro Concurs Pizza Dr Oetker

Viva la pizza italiana! Pentru amatorii de pizza si de alte bunatati italiene, Dr. Oetker vine cu o campanie promotionala pe masura poftei voastre. Intra pe site-ul www.castigainstilitalian.ro si afla regulile de la apetisantul concurs Castiga in stil italian de la Dr. Oetker. Acesta este o campanie de inscriere de coduri, astfel incat ai de facut urmatorii pasi:
In perioada 1 octombrie - 25 noiembrie 2012, cand iti faci cumparaturile, alegi oricare din sortimentele de la Pizza Bon Giorno, Pizza Guseppe sau Pizza Ristorante Edizione Speciale. Pe ambalajul produsului veti gasi sticker-ul promotional care contine codul unic. Te inscrii in competitie trimitand codul unic promotional:
- prin SMS la 1740 - introduci toate datele cerute, conform regulamentului campaniei, diponibil pe site;
- online, prin accesarea site-ului www.castigainstilitalian.ro, unde completezi formularul de inscriere si indeplinesti toate cerintele mentionate acolo si alegi una din optiunile la care te inscrii: MUZICA, FOTBAL, FERARRI si VENETIA.
Ce poti sa castigi? In functie de optiunea facuta, cu putin noroc poti obtine:
- unul din premiile mari: Excursie de 2 persoane la Milano, la un meci de fotbal AC Milan; Excursie de 2 persoane la Carnavalul de la Venetia; Excursie de 2 persoane la Roma, la un concert a unui artist pop-rock Italian; Excursie de 2 persoane la Fabrica Ferrari din Italia, Maranelo;
- unul din premii saptamanale: 100 x sapca Ferrari rosie cu semnatura Pilot Fernando Alonso;100 x CD muzica italiana, 100 x minge Adidas AC Milan; 100 x masca venetiana decorativa handmade.
Pofta buna1

www.castigainstilitalian.ro Concurs Pizza Dr Oetker - comentarii

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2011 Traieste-sanatos.org