www.lyoness.ro/key Comoara cumparaturilor

La fiecare cumparaturi de la magazinele care accepta Cashback Card - Lyoness (www.lyoness.net/internal/ro/cashbacktype/allcard) primiti de la partenerii comerciali Lyoness din intreaga lume nu numai bani inapoi ci si chei pentru concursul “Comoara cumparaturilor Lyoness”.

Pentru toate cumparaturile facute prin intermediul Programului de Fidelitate Lyoness la Partenerii comerciali, in valoare de cel puţin 45 lei (cumulat), membrii Lyoness primesc o cheie.
Cheia primită va participa atât la tombola aferentă lunii în care a fost obţinută, precum şi la tombola anuala. Săptămânal, membrii înscrişi în Concurs pot participa la un joc online, disponibil pe website-ul Concursului, la adresa www.lyoness.ro/key. Aceştia vor fi recompensaţi cu o cheie pentru participarea cu succes la activităţile de aptitudini şi cunoştinţe.

Castigatorii vor fi stabiliti prin extragerea cheilor înscrise în concurs. In perioada de un an de desfăşurare a Concursului, vor avea loc în total 12 extrageri pentru tombolele lunare lunare şi o extragere pentru tombola anuală. Premiile lunare vor fi extrase în a doua zi de marţi a lunii următoare, iar premiul anual, în data de 12.10.2013.
Extragerea va fi transmisă în direct pe canalul web TV Lyoness, disponibil pe site-ul www.lyoness.tv.
In cadrul concursului, vor fi organizate extrageri pentru următoarele premii:
În fiecare lună: 2.000 x € 20 Bonuri valorice Lyoness
500 x € 50 Bonuri valorice Lyoness
50 x € 100 Bonuri valorice Lyoness
20 x € 500 Bonuri valorice Lyoness
10 x € 1.000 Bonuri valorice Lyoness
3 x € 5.000 Bonuri valorice Lyoness
1 x € 20.000 în numerar
Tombola anuală: 10 x € 10.000 în numerar
3 x € 50.000 în numerar
1 x € 250.000 în numerar
Comoara cumparaturilor

www.lyoness.ro/key Comoara cumparaturilor - comentarii

Anonim spunea...

cum se pot valida cheile adunate la jocul coin rush, la comoara cumparaturilor. Eu am 2 chei la comoara cumparaturilor si 4 la coin rush, desi am validat cheile obtinute la coin rush, nu-mi apar langa cele de la comoara cumparaturilor. De ce? Ce nu fac corect?

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2011 Traieste-sanatos.org